Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ





Την Παρασκευή 22/12/18 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αθήνας- Παράρτημα ΟΚΑΝΑ και η Μονάδα Υποστήριξης Εκπαίδευσης Θεραπευομένων του ΟΚΑΝΑ έκαναν την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή τους.
Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων κος Σεβαστάκης Δημήτρης και ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κος Καφετζόπουλος, η Συντονίστρια του τομέα «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» του πολιτικού κόμματος «Ποτάμι» διάβασε μήνυμα του Βουλευτή του Κόμματος κου Αμυρά, που δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω έκτακτου γεγονότος.
Στην εκδήλωση, εκτός των θεραπευόμενων, συμμετείχαν πολλοί θεραπευτές και στελέχη από τις μονάδες του ΟΚΑΝΑ, στις οποίες ανήκουν τα μέλη του ΟΚΑΝΑ που παρακολουθούν το σχολείο, καθώς και στελέχη του ΟΚΑΝΑ από τις Κεντρικές Υπηρεσίες. Επίσης παραβρέθηκαν αρκετοί θεραπευόμενοι του ΟΚΑΝΑ που παρακολουθούν δράσεις της ΜΥΕΘ και του ΕΚΚΕ
Επίσης παρίσταντο οι καθηγήτριες Ελένη Καλογερή (Δ/ντρια ΣΔΕ Αγ. Αναργύρων), Μαρία Πουλοπούλου και Αλεξάνδρα Βασιλοπούλου που ήταν μέχρι πέρυσι από πλευράς του Υπ. Παιδείας είχαν αναλάβει το Σχολείο.
Τέλος παραβρέθηκαν όλοι οι καθηγητές του Σχολείου με επικεφαλής της Διευθύντρια του ΣΔΕ Αθήνας κα. Γιούλη Νικολαϊδου και την υπεύθυνη του Παραρτήματος ΟΚΑΝΑ κα Μαρία Μουστάκη.
Οι εκπαιδευόμενοι έψαλλαν τα Κάλαντα του Πόντου, και παρουσίασαν έρευνα που έκαναν για τα κάλαντα όλης της Ελλάδας. Τέλος παρουσίασαν το νέο τεύχος του περιοδικού «ΠΕΔΙΟ-ΔΡΑΣΗΣ- Αυτοεκτίμηση», το οποίο είναι αφιερωμένο στη συμμαθήτρια τους Βαρβάρα, που «έφυγε» από καρδιακή προσβολή.
 
 




 


Δεν υπάρχουν σχόλια: